Electric Anderlecht definitief gesloten, welkom te Electric Drogenbos !Het Anderlecht-team wacht op jullie van 7u tot 16u Steenweg op Ruisbroek 290a. Tel en e-mail ongewijzigd.
ONZE MISSIE

Electric N.V., sedert 1883 groothandel in electriciteitswaren, is een familiaal bedrijf dat begon met het invoeren van merken die thans ruim verspreid zijn in Europa, om een nationaal bedrijf te worden met 7 verkooppunten verdeeld over gans België. 

Het objectief van Electric N.V. is om aan haar klanten installateurs, ondernemingen of collectieven, producten en diensten van kwaliteit aan te bieden, teneinde met haar cliënteel een goede vertrouwensband te smeden. 

Hiervoor

  • kiest ELECTRIC met zorg haar leveranciers;
  • zorgt ELECTRIC ervoor haar medewerkers bij te scholen voor de nieuwe producten;
  • organiseert ELECTRIC bijscholingen en demonstraties van nieuwe producten voor haar klanten;
  • breidt ELECTRIC constant haar netwerk uit voor de showroom verlichting;
  • biedt ELECTRIC haar klanten studies en raad aan voor verlichtingsprojecten;
  • wil ELECTRIC een nieuwe internet-site, die tegelijkertijd interactief is en een antwoord geeft op de vragen van haar klanten. Dit is de reden waarom onze installateurs onze site kunnen gebruiken bij de klanten en on-line bestellingen te plaatsen;
  • ELECTRIC uw bestellingen bij u of op uw werf kan leveren; wij beschikken over een soepel, gecentraliseerd en geperfectioneerd informatica-systeem. Dit laat ons toe om ons personeel in de 7 verkooppunten, constant op de hoogte te blijven van uw bestellingen en/of van de historiek van uw aankopen
EEN ELEKTRISCH VERLEDEN

Sinds 1883 ten dienste van installateurs ondernemingen en gemeenschappen. 

Men moet teruggaan tot 1883 om de oorsprong te vinden van ELECTRIC. Het is tijdens dit jaartal dat Dhr Beringer met de verdeling begon van omschakelapparaten voor verlichtingsinstallaties op gas naar elektrische installaties. Zijn opvolger, Dhr C.De Vos, ontwikkelde verder de onderneming. Zijn strategie was eenvoudig : buitenlandse ondernemingen bezoeken teneinde producten te vinden die vatbaar waren om in Belgïe op de markt te brengen. Invoerder van Philips, begin de 20e eeuw, heeft de vennootschap langzamerhand de invoer van elektrisch materiaal beperkt, om zich meer te wijden aan de verdeling van Belgische producten die begonnen het daglicht te zien. 

Na haar aanbod van producten te hebben vermeerderd en om de belangrijker wordende concurrentie het hoofd te bieden, ging de vennootschap zich toeleggen op de beroepssector.
Leveringen aan huis of op het werkterrein in steeds korter wordende termijnen, raad geven en uitvoeren van verschillende studies voor haar klanten is voor ELECTRIC een streefdoel geworden.
Dankzij een waaier van meer dan 300 leveranciers tracht zij steeds voor ieder van haar klanten het beste product te vinden.

WAAROM KLANT WORDEN?

Als professioneel, bedrijf of openbare instantie heeft u toegang tot het privé-gedeelte van onze website.

U kan gemakkelijk producten opzoeken, prijzen opvragen en stock bekijken, en producten vergelijken.

U kan ook offertes en/of bestellingen aanmaken, aanpassen, opvolgen, bewaren en gebruiken.

Mijn Electric is een handige tool die u - in één oogopslag - een helder overzicht geeft van uw activiteiten op de website.